Make up

makeup

Make up

Wilt u er stralend uitzien tijdens uw werk, vrije tijd of als u uitgaat?

Met een make-up van Panta Rhei ziet u er altijd prachtig uit. Make-up is meer dan lipstick en oogschaduw uitkiezen. Met de juiste make-up kunt u uw persoonlijkheid subtiel ondersteunen of juist laten opvallen, al naar gelang uw stemming, wensen en de gelegenheid. Vermoeidheidslijntjes onzichtbaar camoufleren, er ondanks stress toch stralend uitzien.

De eerste stap naar een mooie make-up is te kiezen voor topproducten die veilig zijn en lang blijven zitten.   Lees meer over Jane Iredale.

Waar kiest u voor?

  • Lichte make-up na de behandeling
  • Bruidsmake-up
  • Make-up consult
  • De beste make-uptips
IMG_6830

Na een schoonheidsbehandeling krijgt u bij Panta Rhei – wanneer u dat wenst – zonder extra kosten een lichte make-up. Dan kunt u met een natuurlijk verzorgd uiterlijk Panta Rhei verlaten. Uiteraard is het ook mogelijk, u te adviseren welke make-up het best bij u past, rekening houdend met uw eigen wensen. Het is verstandig, daarvoor een afspraak te maken, zodat wij voldoende tijd kunnen inplannen om u in alle rust te kunnen adviseren.

Jane Iredale

Het mooiste en kwalitatief beste make-up merk ter wereld: Jane Iredale. Jane Iredale komt uit de USA en is een biologisch merk. Het bestaat uitsluitend uit natuurlijke mineralen, zonder chemische kleurstoffen, conserveringsmiddelen, talk of andere chemicaliën. De dekkracht van de foundations is fabelachtig hoog. Daardoor kan het in een zeer dun, ademend laagje worden opgebracht. Het sluit de huid niet af, u voelt het niet en bijwerken is vrijwel nooit nodig. De minerale ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en -behandelingen verhogen. Zodat jij blijft stralen, dag in dag uit.

Jane Iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur.

Maak nu online een afspraak