Harsen

Harsen

Ongewenst gezichts- en/of lichaamshaar wordt al eeuwen als ontsierend ervaren

Scheren, epileren, zelf harsen en crème’s zijn tijdrovend, huidirriterend en soms pijnlijk. Bij scheren is het probleem, dat de haren vlak worden afgesneden. Wanneer de haren wat zijn gegroeid, steken de recht afgesneden haren net boven de huid uit. Dat is voelbaar als harde stoppeltjes. Er moet dan ook veelvuldig worden geschoren en dat is irriterend voor de huid.

Bij harsen wordt óf de gehele haar uitgetrokken, óf de haar breekt ergens halverwege af. Dat hangt af van de groeifase waarin de haar verkeert, maar ook van de dikte van de haar en de kwaliteit van de hars. Over het algemeen treden er bij harsen wat minder stoppeltjes op, omdat de haar niet is afgesneden en dus geen scherpe bovenrand heeft. Omdat de haar wordt uitgetrokken of diep in de huid afbreekt, duurt het langer dan bij scheren voordat ze weer zichtbaar worden. Een van de problemen bij zelf harsen is de kwaliteit van de hars. Die moet namelijk wel goed hechten aan de haar, maar niet of minder aan de huid. Die eigenschappen heeft lang niet elke doe-het-zelf hars of harsstrip.

Harsen

Zowel bij scheren, het zelf harsen en epileren kunnen ingegroeide haren en ontstoken haarzakjes ontstaan. Dat is een lastig en vaak pijnlijk probleem. Panta Rhei kan ingegroeide haren voor u verwijderen.

Bij de professionele harsen die Panta Rhei toepast, treden deze nadelen vrijwel nooit op. Bovendien kan de soort hars worden aangepast aan het type haar en uw huid. Uiteraard kan het gelaat of gedeelten daarvan worden behandeld, maar harsen is ook een snelle en betaalbare methode voor andere plaatsen op het lichaam.

Maak nu online een afspraak