Microdermabrasie

Microdermabrasie: de experts

Panta Rhei is dé microdermabrasie expert van Nederland

Met microdermabrasie worden de dode en verouderde cellen van de opperhuid weggeslepen met behulp met fijne kristallen. Daardoor komen jonge en roze huidcellen aan de oppervlakte te liggen. Het huidoppervlak wordt zachter, fijner van structuur en natuurlijker van kleur. Wilt u ook zo’n zachte en mooie huid?   Neem dan contact met ons op.

Panta Rhei is dé microdermabrasie expert van Nederland. Alle medewerksters hebben de speciale microdermabrasie training gevolgd van Willem Bos, Nederland’s bekendste microdermabrasie expert. Dankzij deze traning kan Panta Rhei elk huidtype behandelen, waaronder de gevoelige huid, rokershuid, donkere huid en (acne) littekens zonder irritatie of rode strepen en worden bijzonder goede huidverbeteringsresultaten bereikt.

Door tal van invloeden (zonlicht, roken, veroudering, acne, overgang, medicijngebruik, slechte doorbloeding) kan de huid er minder mooi uitzien. Met microdermabrasie worden de dode en verouderde cellen van de opperhuid weggepolijst door fijne aluminiumoxide kristallen. Daardoor komen de onderliggende huidcellen aan de oppervlakte te liggen. Die cellen zijn jonger en roze van kleur. Het huidoppervlak wordt zachter, fijner van structuur en natuurlijker van kleur.

Panta Rhei beschikt over een geavanceerde microdermabrasie machine, die ook wordt gebruikt door dermatologen en in klinieken  Deze machine werkt volledig steriel. Er kan snel gewisseld worden tussen normale en soft kristallen. Daardoor worden gevoelige plaatsen, zoals onder de ogen, zeer nauwkeurig behandeld zonder irritatie. Panta Rhei heeft een speciale expert training microdermabrasie gevolgd, waardoor een buitengewoon goed en gelijkmatig resultaat wordt verkregen voor ieder huidtype. De behandeling is pijnloos en er treden geen rode strepen of irritaties op na de behandeling.

Microdermabrasie is een ideale behandelmethode voor de volgende huidindicaties:

  • Door zonlicht (UV) veroorzaakte pigmentatie en veroudering
  • Fijne rimpeltjes en lijntjes, het egaliseren van littekenlijntjes na plastische chirurgie
  • Slecht doorbloedde- en rokershuid, grove en/of verstopte poriën
  • Acne littekens, oudere andere littekens en striae
  • Grove huidstructuur, melasma (zwangerschapsmasker) en ouderdomsvlekjes
  • Milia (gerstekorrels), comedonen: zowel whiteheads als blackheads. Ruwe, droge of schilferende huid, verslapte huid en overmatige vetheid van de huid
Microdermabrasie

Maak nu online een afspraak