Ionzyme DF apparaat

Ionzyme DF

Ionzyme DF apparaat

Het apparaat is speciaal ontworpen om de hoge concentraties vitamines in de serums van Environ diep in de huid te brengen. Het resultaat is dat de serums maar liefst 4400x  beter worden opgenomen door de huid!

Uw huid straalt  en ziet er mooi egaal uit. Het resultaat is: fijnere poriën, een betere hydratatie,  de huid is steviger, de roodheid is verminderd en fijne lijntjes/rimpels zijn vervaagd.

Hoe werkt het apparaat?
Dit bijzondere apparaat combineert twee systemen: een laag frequentie sonoforese en een intermitterende iontoforese. Wat wil zeggen: de sonoforese gebruikt geluidsgolven om de cellen beter te laten absorberen. Iontoforese gebruikt gepulseerde elektrische stroom om stoffen, vitamines of kostbare ingrediënten beter op te nemen door de huid.

Bij sonoforese worden geluidsgolven omgezet in mechanische trillingen die openingen creëren ter hoogte van de hoornlaag, maar ook ter hoogte van de celmembraan. Hierdoor kunnen ingrediënten veel gemakkelijker naar binnen glijden tot diep in de cel. We kunnen ook heel snel naar hoge doseringen evolueren tijdens de behandelingen omdat de ingrediënten in de cel glijden waardoor er zo goed als geen kans op retinoïde reactie bestaat.

ionzyme

We gebruiken lage frequentie sonoforese (22 kilo Hertz). De meeste ultrasound apparaten hebben een frequentie tussen 1 -3 Mega Hertz. Bij lage frequentie zijn de trillingen veel fijner, waardoor het onderhuidsbindweefsel niet beschadigd kan worden en er meer cavitatie (openingen) optreedt. Is dus heel veilig, dus ook rond de ogen. 40 maal betere opname. Bij hoge frequentie ultrasound zijn de trillingen veel zwaarder, kan wel onderhuidsbindweefsel beschadigen met verslapping als gevolg. Minder cavitatie; maar 1,2 keer betere opname.

Met iontoforese worden de moleculen van de ingrediënten gesplitst in positieve en negatieve ionen en afhankelijk van de stroom die je kiest (+ of -) worden de positieve of negatieve ionen diep in de huid geduwd. Environ gebruikt een intermitterende galvanische stroom, dus met impulsen, die er voor zorgt dat telkens wanneer het ion zich terug koppelt, er opnieuw een splitsing komt. Op die manier geraken de ingrediënten tot in de fibroblasten in de dermis, 4 maal betere opname. Klassieke ionisatie apparaten werken met een continue galvanische stroom. Wanneer het ion zich terug koppelt, blijft het gekoppeld en kan niet meer dieper in de huid; 2,5 à 3 maal betere opname.

Het unieke bij Environ is ook dat die beide technieken op 1 apparaat gecombineerd zijn en tegelijkertijd kunnen worden toegepast. Dat is gepatenteerd, vind je dus op geen enkel ander apparaat.

Er zijn ook specifieke producten om met het apparaat te gebruiken, met heel hoge doseringen in de juiste vorm.

We werken met korte, plaatselijke behandelingen per kuur, dus behandelingen van 20 à 30 minuten, 2 x per week, gedurende 6 weken. Haalbaar in tijd en budgetvriendelijk maar resulteert in zichtbaar resultaat.

Maak nu online een afspraak