Wenkbrauwen en/of wimpers verven

wimpers verven

Wenkbrauwen en/of wimpers verven

Wenkbrauwen zijn sterk bepalend voor uw uitstraling. Vervaagde kleur van de haren van de wenkbrauwen maken uw gezicht minder sprekend. Natuurlijk kunnen wenkbrauwen worden geaccentueerd. Panta Rhei heeft daarvoor uitstekende producten: wenkbrauwpoeders van Jane Iredale en wenkbrauwpotloden van PUPA. Dit moet echter wel steeds herhaald worden. Het verven van de wenkbrauwharen heeft dit nadeel niet en zorgt voor een langdurig effect.

In overleg met u wordt de kleur bepaald voor de verfkleur van uw wenkbrauwen. In tegenstelling tot vele anderen, gebruikt Panta Rhei niet alleen maar enkele basiskleuren. De kleur van de verf wordt geheel aangepast aan uw wensen en uiterlijk. Meestal kijken wij naar de haarkleur en adviseren dan om die kleur aan te houden. Maar uiteraard kan daarvan worden afgeweken wanneer het nodig is om een accent te geven. Vaak wordt gekozen uit zwart, bruin, lichtbruin, grijs of een menging van deze kleuren. Panta Rhei gebruikt een speciale verftechniek. Dat zorgt ervoor dat uw wenkbrauwen de kleur zo lang mogelijk vasthouden. Gemiddeld is de kleur pas na 4 tot 5 weken vervaagd. Er is wel enig verschil in houdbaarheid van persoon tot persoon. Dat heeft onder meer te maken met dunne of dikke wenkbrauwharen.

Wimpers verven

Voor de wimpers geldt dat de kleur van de wimperharen bij de ogen moet passen, in plaats van bij de haarkleur. Voor de verfkleur van de wimpers wordt meestal gekozen voor zwart of blauw/zwart. Dat past zowel bij blauwe, grijze of bruine ogen.

Heeft u geen volle wimperharen, dan kunnen wimperextensions een oplossing zijn wanneer u er echt goed moet uitzien.

Maak nu online een afspraak