Belnatur behandelingen

Belnatur behandelingen

Een mooie, verzorgde huid met Belnatur.

De schoonheidsbehandelingen van Belnatur zijn geschikt voor alle huidtypen en . gebaseerd op twee pricipes namenlijk: revitaliseren en zuurstof. De behandelingen van Belnatur zijn gericht op schoonheid met een visie. De producten zijn van de hoogste kwaliteit, en geven garantie op een perfecte huidconditie.

Re-vital behandelingen bevatten vitamines en mineralen die de huid optimaal voeden en verbeteren.
Oxygen behandelingen laten de huid zuurstof en mineralen opnemen voor een gezonde uit die straalt. Belnatur behoort tot de top van cosmeticaproducten en geschikt voor alle huidtypen.  De proucten werken zeer intensief en zijn samengesteld uit natuurlijke stoffen. Voordat de producten op de markt komen wordt er diepgaande research in eigen laboratorium gedaan. Zo kunt u er verzekerd van zijn dat de producten goede resultaten geven.

 Een Belnatur behandeling wordt altijd afgestemd op uw huidtypen. Na een huidanalyse wordt er gekeken welke behandeling er het beste bij uw huid past. De ampullen met zuivere, hooggedoseerde natuurlijke vitaminen geven uw huid een boost en de  maskers zorgen ervoor dat u er weer stralend uitziet. Er zijn verschillende productlijnen. De werking van de producten voor thuisgebruik is zo krachtig, dat ze uitsluitend geadviseerd mogen worden in schoonheidsinstituten.

  Voor ieder huidtypen zijn er speciale behandelingen en producten.

De producten die tijdens de behandeling worden gebruikt zijn afgestemd op de mannenhuid en zijn op basis van natuurlijke extracten uit planten, algen en mineralen uit de zee.

  • Droge huid
  • Vochtarme huid
  • Vette huid
  • Normale huid
  • Gevoelige huid
  • Acne
Belnatur1

Maak nu online een afspraak