Permanente make-up

Permanente make-up

Het geheim om er altijd mooi en verzorgd uit te zien is permanente make-up

Wilt u er altijd op en top verzorgd uitzien? Dan is Permanente make-up de oplossing. Denkt u alleen maar aan het gemak en het vertrouwen dat uw make-up er de hele dag mooi en verzorgd uitziet. Anke Baks van Schoonheidsinstituut Panta Rhei is opgeleid door de beste permanente make-up experts van Nederland.  Zij is volledig gediplomeerd en heeft als een van de weinigen in de regio een vergunning van het Ministerie van Volksgezondheid voor het mogen aanbrengen van permanente make-up.

Wenkbrauwen

Mooi gevormde wenkbrauwen geven een mooie uitdrukking  aan het gezicht. Heeft u weinig of geen wenkbrauwen of zijn ze veel te dun? Met permanente make-up is dat verleden tijd.

Eyeliner

Voor sprekende ogen kiest u de eyeliner! Alles is mogelijk: van subtiele puntjes tussen de wimpers tot een mooie volle eyeliner. Uw wimpers lijken voller en uw eyeliner loopt nooit meer uit.

De behandeling wordt  uiterst zorgvuldig uitgevoerd, en ook in de juiste kleur en vorm.

Zorgvuldigheid staat voorop

Bij permanente make-up wordt pigment van de juiste kleur net onder het oppervlak van de huid aangebracht. Uiteraard gebruikt Panta Rhei uitsluitend dermatologisch goedgekeurde pigmenten, die proefdier-vrij en hypoallergeen zijn. Permanente make-up is in tegenstelling tot tatoeage niet voor eeuwig, maar blijft wel een groot aantal jaren zichtbaar. Het is daarom erg belangrijk, dat de vorm en de kleuren uiterst zorgvuldig worden gekozen. Bij Panta Rhei vindt daarom altijd eerst een intakegesprek plaats. Daarbij worden in onderling overleg kleur, vorm, mogelijkheden en uw wensen besproken.

Vervolgens wordt dit niet-permanent aangebracht om een indruk te krijgen hoe het er uit gaat zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, worden de gegevens door ons vastgelegd. U kunt dan in alle rust beslissen. Besluit u daarna om het permanent aan te laten brengen, dan worden de kosten van het intakegesprek in mindering gebracht op de behandeling.

shutterstock_130739903

Meer informatie

Heeft u vragen, maak dan even een afspraak. Dan maken wij tijd vrij om uw vragen te beantwoorden. Dat doen wij graag en u bent tot niets verplicht. Contra-indicaties voor permanente make-up zijn o.a. ernstige diabetes en gebruik van anti-stollingsmedicijnen via de trombosedienst, hemofilie, jonger dan 18 jaar. Er is ook een speciale prijslijst voor permanente make-up. Voor het intakegesprek is een afspraak beslist noodzakelijk, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen inplannen.

Maak nu online een afspraak