Methoden van Panta Rhei

Methoden van Panta Rhei

voor huidverbetering, Anti-aging & huidverjonging.

Zorgen, stress, verdriet en andere factoren laten hun sporen na op de huid. De speciale methoden van Panta Rhei bieden een uitstekende oplossing. Bij het  verlies van stevigheid en souplesse, bij huidproblemen, bij rimpels en fijne lijntjes. Met de aanpak van de Panta Rhei krijgt u zichtbare verbetering.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en deskundig advies.

Veilig en zonder risico’s
Er is een enorme ontwikkeling gaande op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en anti-aging. Panta Rhei werkt met  methoden die de beste resultaten geven, maar ook veilig zijn. We volgen de ontwikkelingen op de voet en passen een methode pas toe als de resultaten zijn bewezen.

Panta Rhei biedt resultaat en veiligheid.

Producten

Wat staat er in de media?
De media besteden veel aandacht aan botox- en andere anti-rimpel injecties. Nu kan de huid wel operatief worden gelift en rimpels kunnen worden ingespoten, maar een nadeel van deze methoden is, dat er niets wordt gedaan aan de verouderde huid zelf. Bovendien zijn dergelijke ingrepen niet zonder risico en sommige gevolgen kunnen pas jaren later zichtbaar worden. Panta Rhei is geen voorstander van huiddoorborende methoden zoals injecties of het maken van onderhuidse littekentjes met een naaldje. Panta Rhei vindt dat je de huid niet eerst moet beschadigen om hem mooi te maken. Er is te weinig bekend over de effecten op lange termijn van krachtige (fractional) lasers. Die laten de eiwitten in de huid stollen om meer stevigheid te krijgen. Er zijn indicaties dat wanneer die behandeling is uitgewerkt, de ouderdomsverschijnselen juist sterk toenemen. Daarom past Panta Rhei dit soort technieken niet toe.

Panta Rhei de specialist in huidverbetering en anti-aging zonder risico’s.

Huidverbeterende behandelingen met manuele technieken &  producten. Huidverbeterbehandelingen gecombineerd met een programma voor de dagelijkse huidverzorging thuis. De speciale huidverbeteringsproducten, verhogen zichtbaar het resultaat.

Panta Rhei werkt met de huidverbeterende producten van Environ

Maak nu online een afspraak