Over ons

Over ons

Uitsluitend gediplomeerde schoonheidspecialistes

Anke Baks is eigenaresse van Panta Rhei. Zij is een echte vakvrouw met passie voor haar werk. Haar uitdaging is om klanten optimaal te begeleiden bij het bereiken van een mooie huid en een goed gevoel. Zij heeft hoge kwaliteitseisen en hecht veel waarde aan goede service. Iedere cliënt dient tevreden en blij Panta Rhei te verlaten en graag terug te komen.

Anke is gediplomeerd schoonheidsspecialiste (2003) en heeft zich gespecialiseerd in anti-aging, huidverjonging en ontharen. Daarnaast is ze gecertificeerd shiatsu masseuse (2005).

Ze is een gewaardeerd lid van vakorganisaties, waaronder de ANBOS en het prestigieuze Comité International D’esthétique et de Cosmétologie (Cidesco), een samenwerkingsverband voor top-schoonheidsspecialisten uit de gehele wereld.

In 2003 behaalde Anke een Beauty Award op de vakbeurs voor schoonheidsspecialisten omdat ze bij de drie beste leerlingen van de vakopleiding behoorde.

anke baks
Assistente

Uiteraard zijn ook de assistentes in schoonheidsinstituut Panta Rhei van het allerhoogste niveau. Bij Panta Rhei wordt u niet behandeld door een stagiaire die het vak nog moet leren, maar uitsluitend door gediplomeerde schoonheidspecialistes die werken onder toezicht en leiding van Anke Baks.

Schoonheidsinstituut Panta Rhei streeft naar uiterste perfectie en de meest effectieve behandelingen volgens de laatste ontwikkelingen. Door het aanschaffen van de nieuwste apparatuur, het volgen van trainingen, cursussen en het behalen van diploma’s zorgt Anke Baks dat schoonheidsinstituut Panta Rhei u het beste kan bieden op het gebied van schoonheidsbehandelingen, huidverbetering en anti-aging, huidverbetering, definitieve ontharing, cellulite behandeling, permanente make-up en massages.

Maak nu online een afspraak