Epileren

epileren

Epileren

Epileren betekent het verwijderen van ontsierende haartjes. Dit kan zijn in uw gezicht wanneer het te gevoelig is om te harsen/waxen. Maar ook uw wenkbrauwen kunnen in model gebracht worden kijkende naar uw ogen en de vorm van uw gelaat. Wij passen dat geheel aan uw wens en/of onze adviezen aan. Interesse? Neem contact op met ons instituut.

Epileren is het verwijderen van haar met inbegrip van de haarwortel. Juist omdat ook de haarwortel wordt verwijderd, blijft de haar langere tijd weg en komt de haar niet terug als een stoppeltje. Epileren gebeurt dus haar voor haar en er wordt een speciale pincet gebruikt.

Epileren gebeurt meestal op plekken waar haargroei minder gewenst is, zoals op de bovenlip en kin van een vrouw. Uiteraard kunnen wij ook andere gedeelten van uw gezicht epileren wanneer uw huid te gevoelig is om te harsen. Epileren wordt ook toegepast om ongewenste haartjes bij de wenkbrauwen te verwijderen of de vorm van de wenkbrauwen te corrigeren.

Met name wenkbrauwen zijn sterk bepalend voor de uitstraling van uw gezicht. De vorm is oorspronkelijk genetisch bepaald, maar kan gecorrigeerd worden. Daarbij is het van groot belang dat de vorm en dikte en eventueel kleur bij de vorm van uw ogen en gezicht past.

Advies en overleg
Bij Panta Rhei beginnen we nooit zo maar te epileren. We adviseren u, welke vorm van wenkbrauwen het best bij u past en houden rekening met uw wensen. Pas wanneer we na dit overleg de vorm hebben bepaald, beginnen we met epileren.

Tijdelijke en blijvende oplossingen
Met epileren verdwijnen de haren niet voor altijd. Dat kan wel: Panta Rhei is gespecialiseerd in elektrisch ontharen. Dat is een ideale methode voor enkele haren op kin of bovenlip of het blijvend corrigeren van wenkbrauwen. Soms is de kleur van de haren van de wenkbrauwen niet zoals u wenst. Uiteraard kan er dan geverfd worden. Panta Rhei gebruikt niet alleen standaard kleuren, maar kan ook kleuren mengen, zodat altijd een kleur bereikt wordt die bij u past. In andere gevallen kunnen plaatselijk haren ontbreken of kunnen de wenkbrauwen door veelvuldig zelf epileren zo dun geworden zijn, dat u niet tevreden meer bent met uw uitstraling. Natuurlijk is er een tijdelijke oplossing met behulp van de uitstekende wenkbrauwpotloden van PUPA of minerale wenkbrauwpoeders van Jane Iredale. Wij laten u graag zien hoe u het mooiste resultaat bereikt. Maar Panta Rhei biedt ook een blijvende oplossing: permanente make-up . Dan hoeft u nooit meer bij te werken! Panta Rhei is gespecialiseerd in permanente make-up en dankzij de hairstroke techniek zien uw wenkbrauwen er volkomen natuurlijk uit.

makeup

Maak nu online een afspraak