Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen

Definitief ontharen voor blonde en grijze haren?

In dit instituut wordt hiervoor de methode elektrisch ontharen met de naald toegepast. Met name gezichtsbeharing zoals op kin en bovenlip. Wilt u dit ook?

Maak dan vrijblijvend een afspraak met de volledig gediplomeerde en bevoegde specialiste.

  • Elektrisch ontharen
  • Permanent ontharen van blonde en grijze haren
  • Permanent ontharen van de donkere huid
  • Het permanent modelleren van wenkbrauwen
  • Het verwijderen van steelwratjes, vetbultjes, bloedblaasjes en couperose

Al wordt het vaak in advertenties aangeboden: ontharen met laser of IPL werkt niet echt goed voor blonde of grijze haren. Zelfs met de modernste apparatuur komen de meeste van dit soort haren weer terug.

Ook bij een donkere huid levert ontharen met lichtflitsen geen optimaal resultaat. Reden is, dat de sterkte van de lichtflits of laser niet zo groot mag zijn, dat de donkere huid verbrandt. Bij die instelling is de sterkte echter niet groot genoeg, om de meeste haren echt te vernietigen. Daardoor komen veel haren gewoon weer terug. Panta Rhei wil geen behandeling aanbieden waarbij van te voren vaststaat, dat u na afloop niet 100% tevreden zult zijn. Er is echter een methode, die wél elke haar, óók van blonde of grijze haren, kan vernietigen en op elke huidskleur kan worden toegepast: elektrisch ontharen. Deze methode is ook ideaal wanneer slechts enkele haren, bijvoorbeeld op de kin, wang of bovenlip verwijderd moeten worden. Elektrisch ontharen is ook de beste methode om wenkbrauwhaartjes definitief te verwijderen, zodat de vorm van de wenkbrauwen beter behouden blijft.

Als een van de weinige instituten in Nederland is Panta Rhei volledig gediplomeerd en bevoegd voor deze methode.

Bij elektrisch ontharen wordt een uiterst dun naaldje – nog dunner dan een haar – langs de haar in het haarzakje geschoven. Vervolgens ontwikkelt het puntje van het naaldje warmte, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Zo wordt haar voor haar behandeld. Het is de allerbeste methode voor het definitief verwijderen van alle soorten haren, maar niet geheel pijnloos. De warmte die het puntje ontwikkelt, voelt ongeveer aan als epileren. Net als bij het ontharen met licht, kunnen alleen haren in de actieve groeifase definitief worden vernietigd. Niet alle haren zijn tegelijkertijd in de actieve groeifase.

Er zijn dus meerdere behandelingen over een langere periode nodig Elektrisch ontharen is ideaal voor het verwijderen van slechts enkele haren op kin, wang of bovenlip zoals die vaak op latere leeftijd ontstaan. Maar er is nog meer mogelijk: Panta Rhei heeft ook een speciale opleiding gevolgd om met de gebruikte medische apparatuur ook steelwratjes, bloedblaasjes, vetbultjes en rode adertjes in het gelaat (couperose) te verwijderen.

epileren

Maak nu online een afspraak