Microdermabrasie bij Panta Rhei

Microdermabrasie bij Panta Rhei

Meer dan alleen dode huidcellen verwijderen.

Alle specialisten hebben de microdermabrasie training gevolgd van Willem Bos, Nederland’s bekendste microdermabrasie expert. Dankzij deze training kunnen de specialisten van de Panta Rhei elk huidtype behandelen, zoals:

 • gevoelige huid
 • rokershuid
 • donkere huid
 • acne
 • littekens

Zonder irritatie of rode strepen worden bijzonder goede huidverbeteringsresultaten bereikt.

Het huidoppervlak wordt zachter, fijner van structuur en natuurlijker van kleur.

Door tal van invloeden (zonlicht, roken, veroudering, acne, overgang, medicijngebruik, slechte doorbloeding) kan de huid er minder mooi uitzien. Met microdermabrasie worden de dode en verouderde cellen van de opperhuid weggepolijst door fijne aluminiumoxide kristallen. Daardoor komen de onderliggende huidcellen aan de oppervlakte te liggen. Die cellen zijn jonger en roze van kleur.

De beste apparatuur

Panta Rhei beschikt over een geavanceerde microdermabrasie machine, die ook wordt gebruikt door dermatologen en in klinieken  Deze machine werkt volledig steriel. Er kan snel gewisseld worden tussen normale en soft kristallen. Daardoor worden gevoelige plaatsen, zoals onder de ogen, zeer nauwkeurig behandeld zonder irritatie. Panta Rhei heeft een speciale expert training microdermabrasie gevolgd, waardoor een buitengewoon goed en gelijkmatig resultaat wordt verkregen voor ieder huidtype. De behandeling is pijnloos en er treden geen rode strepen of irritaties op na de behandeling.

Microdermabrasie is een ideale behandelmethode voor de volgende huidindicaties:

 • Door zonlicht (UV) veroorzaakte pigmentatie en veroudering
 • fijne rimpeltjes en lijntjes, het egaliseren van littekenlijntjes na plastische chirurgie
 • slecht doorbloede- en rokershuid, grove en/of verstopte poriën
 • acne littekens, oudere andere littekens en striae
 • grove huidstructuur, melasma (zwangerschapsmasker) en ouderdomsvlekjes
 • milia (gerstekorrels), comedonen: zowel whiteheads als blackheads
 • ruwe, droge of schilferende huid, verslapte huid en overmatige vetheid van de huid

Microdermabrasie bij Panta Rhei is meer dan alleen dode huidcellen verwijderen

Door de prikkeling van de fijne kristallen op de huid wordt de celregeneratie gestimuleerd en de doorbloeding verbeterd. Fibroblasten worden geprikkeld tot het produceren van meer collageen. Daardoor wordt de huid  wat steviger. Droogterimpeltjes vervagen en de huid krijgt een gladder en mooier aanzien. Omdat de verouderde en dode huidcellen zijn verwijderd, worden de werkstoffen in cosmetica beter door de huid opgenomen. De werkzaamheid van de producten neemt daardoor sterk toe. Een microdermabrasie kuur van Panta Rhei is een huidverbeteringsbehandeling, gericht op verbetering van het aanzien, de kleur en structuur van de huid.

Kuur voor optimaal resultaat

Om de huid niet te irriteren, wordt per behandeling slechts een dun laagje oude cellen van de huid gepolijst. Het resultaat is direct zichtbaar en voelbaar. Voor grote verbeteringen zijn meerdere behandelingen nodig. Na elke behandeling heeft de huid tijd nodig om nieuwe cellen te vormen. Na 1 tot 3 weken kan opnieuw een dun laagje oude huidcellen worden verwijderd, net zo lang tot jonge, gezonde roze cellen aan de oppervlakte van de huid zichtbaar zijn. Afhankelijk van de conditie van de huid zijn minstens 5 behandelingen nodig voordat  fijne droogterimpeltjes beginnen te vervagen, de huidstructuur zichtbaar en voelbaar verbetert, een mooie egale kleur ontstaat en oneffenheden minder zichtbaar zijn. Zeker wanneer de aanbevolen producten thuis worden gebruikt, zal de huid verdikken en gladder worden, waardoor een jonger en gezond uiterlijk ontstaat.

Investering

Het aantal behandelingen en de tijdsduur hangen sterk af van de conditie van uw huid. Ook deelbehandelingen van het gelaat zoals de bovenlip, kraaienpootjes en wangen met acne oneffenheden zijn mogelijk. Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een huidanalyse en een vrijblijvend behandelingsadvies.

Panta Rhei heeft een speciale brochure over microdermabrasie

Maak nu online een afspraak